Käväistiin Ahvenanmaalla Eckerön KV näyttelyssä Äksyn ja Eelin kanssa.

Matkustimme VikingLinella kansipaikoilla. Kyllä koirat uskomattomasti vaistoavat että "maa" niiden jalkojen alla ei ole normaali. Molemmat etenivät aika matalana kun siirryimme autokannelta matkustustiloihin. Istumasalonkiin ei ollut lemmikeillä asiaa ja parkkeerasimme itsemme kuppilan reunapöytään. Kevythäkki laitettiin seinän viereen, koirat sisään ja takki toimi näkösuojana käytävän suuntaan. Koirat matkustivat yllättävän hyvin, ottaen huomioon oudon ympäristön ja ajoittain aika kovankin metelin. Onneksi matka kesti vain 4 tuntia joten pissatus-ongelmia tms. ei ollut.

Saavuimme ahvenanmaalle yöllä n. klo 1. Ajoimme Eckeröhön, Degersands Campingiin, jossa yövyimme autossa. Yö sujui hyvin, koiratkin rauhoittuivat nukkumaan ja nukuimme hyvin aamuun asti.

Näyttely oli Eckerö-hallissa, joka oli oikein mukava paikka. Tuomarina 20 russelilla oli Martha Heine Saksasta. Tuloksena Äksyllä ERI ja luokkavoitto. PN kehässä juoksimme jonossa lopulta viidentenä, eli olimme (taas kerran) ensimmäiset ilman PN-sijoitusta. Kolme parasta sijoitusta sekä uroksissa että nartuissa menivät lahden toiselle puolelle (=ruotsiin). Tulokseen olen tavallaan ihan tyytyväinen, kurjaa vaan kun pitää hakea tuota same oldia noin pitkän matkan takaa. Tuntuu olevan meidän kohtalo tämä. Koira on kaunis, muttei kuitenkaan tarpeeksi erottuakseen isommasta porukasta.

Paluumatkalle pääsimme odotettua aikaisemmin, kun Eevan avustuksella saimme vaihdettua lippumme aikaisempaan laivaan. Siispä tulimme Turkuun jo sunnuntai-iltana ja yövyimme siskoni luona ylioppilaskylässä. Hyvin sinne 23 neliön yksiöön mahtui