Tänään oli sitten ensimmäinen kokopitkä työpäivä. Pomo siirtyi samalla 3 kerran ruokintaan. Vähän niinkuin pakon edessä. Aamulla käytiin lenkillä ja ruuan saatuaan koirat jäivät kiltisti aidan taakse katselemaan kun lähden töihin. Työpäivä oli ihan mukava, ei mitään kaaosta, mutta riittävästi töitä että aika kului.

Kotiin palatessani kaksikko ei tahtonut millään malttaa rauhoittua aidan taakse. Lopulta kuitenkin Pomonkin kaikki neljä tassua koskivat maankamaraan ja sain portin auki. Sitten kiireesti pannat kaulaan ja Pomolle takki päälle ja ovesta ulos. Teimme kunnon kävelylenkin ja koirat saivat ruokansa. Sitten odottelimme malttamattomina perheeni saapumista.

Kauaa ei tarvinnut odotella kun ovesta marssi sisään Isä ja Sisko käsissään pursuilevat kassit ruokaa ja viimeisenä Äiti keppeihinsä nojaten. Ruoka oli jo lämmittämistä vaille valmista ja nopeasti pääsimmekin nauttimaan pöydän antimista. Koirat saivat luut kaluttavikseen ruokailumme ajaksi.

Syötyämme Isä luki meille Selma Lagerlöfin Pyhä Yö, sadun ja sitten avasimme ne muutamat paketit joita kullakin oli. Kahvin ja glögin ääressä sitten katselimme kun Äksy ja Pomo leikkivät Emma-tädin paketista tulleella lehmä-lelulla  Hyvää joulua toivottamme kaikille tasapuolisesti! Alla kuvia lehmän kurituksesta