Ensimmäinen viikko takana. Sosiaalistamista on tehty hurjasti. On nähty muutamia koirakavereita ja tänään käytiin tallillakin. Hevoset olikin Pomon mielestä tosi ihania, ja se pussaili rohkeasti Nasua joka suvaitsevaisesti suostui koekappaleeksi. Tallilla oli myös paljon koiria, joiden kanssa Pomo hienosti leikki.

Ulkona on taas kylmä. Viikonloppuna oli pari "lämpimämpää" päivää (vain 5astetta pakkasta) joten pystyimme ulkoilemaan vähän pidempiä aikoja. Nyt olemme taas tuomitut pysyttelemään pääasiassa sisätiloissa.

"Koulutus" on edennyt pikkuhiljaa. Nyt katsekontakti sujuu jo tosi hienosti. Pomo istuu edessäni ja killittää suoraan silmiin kun otan ruokakupin käteen. Maahanmeno alkaa sujua ihan kivasti, välillä kyllä meinaa koko jätkä kierähtää kyljelleen kun se nappula tarvis saada heti eikä kohta. Tänään otin muutaman sivulletulon seinän vieressä. Hiljaa hyvä tulee ja joka päivä olen ottanut siis yhdellä ruualla muutaman jutun. Pääasiassa me opetellaan nyt olemaan koiria ja vähän niinkuin talon tavoille. Äksy toimii hienona esimerkkinä, ja käräyttää välillä pennun. Tiedän aina että nyt tapahtuu jotain "sopimatonta" kun Äksy ilmestyy viereeni "mä en ole tehnyt mitään"-ilme kasvoillaan. Sitten kun lähden katsomaan niin pentu löytyy yleensä eteisestä tutkimasta kenkiäni

Äksyn peräpää on jo turvonnut mutta se ei vielä tiputa. Jännityksellä odotan koska juoksut alkavat. Silmätarkastus on viikon päästä.

Sitten vielä pari kuvaa, Ruuti ja Äksy-kainalokananen

ja Pomo tutustuu ympäristöön