Edellisestä kerrasta ehti vierähtää jo viikko, mutta siitä ei tuntunut olevan haittaa. Paikka oli taas eri kuin viime kerralla. Aloitin siitä mihin viimeksi jäätiin. Kaksi keppiparia n. 3m päässä toisistaan hieman "auki". Sujui hyvin. Palkkasin välillä ekasta keppiparista ja välillä piti mennä molemmat ennen palkkaa. Äksy välillä pyörähti ympäri ekan keppiparin läpi menon jälkeen, ikäänkuin katsomaan että "tuleeko palkkaa?" tai "tästäkö piti mennä?".

Sitten tuolin kiertämistä vauhdikkaasti ja koira autoon.

Ruutin kanssa treenattiin seuraamista. Harjoituksen nimi oli "viritä bokseri". Mukana lempi lelu=wubba-kong, joka saikin koiran ylikierroksille (mikä oli toki tarkoituskin) Sivulle tulot nopeita ja hyviä. Seuraaminen hyvä vireistä, hyvällä kontaktilla. Paikka hyvä eteen-taakse suunnassa, siis ei edistä eikä jätätä, mutta saisi seurata lähempänä. Keskityin kuitenkin tällä kertaa vireeseen ja kontaktiin. Namilla seurauttaessa seuraa lähellä ja hyvässä paikassa mutta on alavireinen. 

Äksyn kanssa toinen sessio. Keskityin siihen että pitää katseen eteenpäin, eikä pyörähtele. Keskityin heittämään lelupalkan aina samaan paikkaan ja oikeaan aikaan, ettei käänny odottamaan sitä. Siirsin keppejä lähemmäksi (1,5m väliä) -> meni ekasta keppiparista hyvin, mutta toisen väärästä suunnasta. Avasin toista keppiparia ja alkoi sujua. Laitoin kepit suoraan ja sujui hyvin.

Taas tuolin kiertämistä. Muutama pysäytys ja palkka.

Ruutin kanssa liikkestä maahan ja liikkestä seis. Liikkeestä seis ok, maahanmenot kateissa, piti kädellä auttaa.

Äksyn kolmas keppisessio. Kepit suorassa n. 1,5m toisistaan. Meni hienosti. Sitten kepit kiinni (väli siis oikea 60cm). Suoriutui hienosti ilman epäröintiä. Muutama toisto ja Iiiso palkka.

Eli päivä 3 ja koira pujottelee 4 keppiä.