Käsittämätöntä mutta totta, Pomeli täyttää ensi viikolla vuoden. Aika on mennyt niin nopeasti Pojasta on kasvanut oikein komea ja mielyttävä koira. Pomon kanssa on kiva harrastaa, se tykkää kaikesta ja kaikista. Tällähetkellä Tokoilemme/Tottistelemme säännöllisesti ja myös agility on liitetty harrastuksiin. Juoksemassa käydään myös enemmän tai vähemmän säännöllisesti ja Pomo onkin mitä mainioin veto-koira, se on innokas ja jaksaa hienosti tehdä töitä alusta loppuun. Pisimmät lenkit ovat toistaikseksi olleet 8km. Hakuilu on ikäväkyllä jäänyt nyt vähemmälle kun omat aikataulut eivät tahdo millään sopia ryhmäläisten aikataulujen kanssa yhteen nyt kun painan koulua ja töitä yhtäaikaa. No toivottavasti ensi kesänä pääsemme taas mukaan ryhmään ja saisin ajan paremmin riittämään.

Tokossa Pomolla alkaa olla alokasluokan liikkeet hallussa, seuraamiseen tarvii vielä saada kestoa/jaksamista lisää. Pientä viilausta toki aina on mutta ihan kivalla mallilla hommat on ja intoa tuntuu riittävän. Agilityssä on pikkuhiljaa opeteltu kaikki esteet. Alastulokontaktit herra ottaa jo oikeastaan ilman käsimerkkiä, pelkkä käsky riittää. Keppejä on opeteltu verkkojen kanssa, eli pikkuhiljaa nekin sitten tulevat kuntoon. Vauhtia radalla on, ja omaan ohjaukseen tarvii tehdä aika lailla muutoksia Äksyyn verrattuna. Pomo tarvii "isompaa" ohjausta ja mun vartaloakin paljon enemmän kuin Äksy. Mutta hauskaa sillä on ja putkeen se menee aina kun silmä välttää 

Äksy on nyt keskittynyt agilityyn. Ensi viikonloppuna on luvassa ekat kolmosten kisat Tampereella. Ne ovat samalla russeleitten rotumestaruudet, että vaatimattomasti korkataan kolmoset Tokoilu on jätetty nyt tauolla, Äksyn pää kun ei tahdo sitä hommaa oikein kestää jostain syystä. Se piippaa aivan hulluna kokoajan, etenkin paikkamakuussa, enkä ole saanut siihen mistään apua. Monenlaista on yritetty. Toivotaan että ikä tuo siihen apua.

Toiveissa olisi että pääsisin X-boxin kanssa kokeilemaan raunio-hommia. Katsotaan päästäänkö/mahdutaanko porukkaan mukaan, olisi kiva keksiä neidille joku harrastus agilityn ohelle.

Lopuksi sitten Kaisa Lehtisen ottamia kuvia viime sunnuntailta

Näin ne leikkii

Keppi on heitetty, mutta kumpi lähti väärään suuntaan?

Ja lopuksi sitten poseeraus

Wandoris Incognito 1v