Mietin aika pitkään että starttaanko ollenkaan kun tunti ennen AVOimen luokan alkua alkoi sataa. Sitten, pienten rohkaisupuheitten jälkeen päätin ottaa homman maksullisten treenien kannalta, Äksy kun ei tuosta sateesta oikein pidä.

Paikkamakuu meni odotetusti nollille. Äksy pysyi "hyvin" maassa kellon tarkasti Alokasluokan 2minuuttia jonka jälkeen se hypähti ylös ja istui lopun aikaa. Tästä ja jatkuvasta piippauksesta johtuen tuomari antoi nollan.

Seuraamiskaavio oli lyhyt, siinä ei ollut yhtään täyskäännöstä ja siinä oli pysädyksen jälkeen "käännös vasempaan, liikkeelle mars!" Muistaakseni paikalla käännökset kuuluvat vasta voittajaluokan seuraamiseen, mutta onneksi tätäkin on jo harjoiteltu niin se ei aiheuttanut meille ongelmia. Äksy seurasi ihan hyvin, alussa se meinasi ampaista eteenpäin ja siitä ropisi miinuksia. Arvosana 6.

Liikkeestä maahanmenossa en katsonut menikö maahan ja nollasin siis liikkeen ihan itse. Toistolla kun olisin sen varmasti saanut maahan, nyt Äksy sitten seisoskeli 10 arvoisesti mutta tässä kohtaa siitä sai 0 pistettä.

Luoksetulo. En tiedä mitä olisi pitänyt tehdä paremmin. arvosana kuitenkin 7.

Liikkestä seisominen. Kaikki kympin arvoista kunnes pyydän Äksyn istumaan sivulle ja päättää pompata ensin kohti kättä ja istuu vasta sitten, 8.

Noutaminen 10.

Kauko-ohjaus, tarvi kaksi käskyä maahanmenoon ja meni lopulta maahan vinoon. Tästä johtuen ensimmäisellä istu-käskyllä korjasi suoraan, liikkui ja oli "puoliseisovassa"-asennossa. Loput vaihdot hyvin. 5.

Estehyppy, ei toistuvista kehotuksista huolimatta istunut esteen taakse, muuten suoritti hyvin 6 (en ymmärrä miksi ei mennyt nollille kun toistin istu-käskyn ainakin 3 kertaa)

Kokonaisvaikutus 7, tuomari sanoi että kiva koira jne. mutta pomppii vähän turhaan

Yhteispisteet siis kertoimineen hurjat 103 ja AVO3-tulos

Leena Pohjaranta seurasi koetta kamera kädessä

Äksy seuraa

nouto

hyppy