Nyt voi alkaa hehkuttaa

Pääsin eilen töistä jo ennen puolta päivää ja heti ovesta ulostauduttuani käänsin Opelin nokan kohti Söderkullaa Lauran ja Jannen ihanan naisen avustamana. Navigaattori neuvoi minut mukavasti perille ja mitä siellä perillä odottikaan! Kolme maailman suloisinta pientä bokseri-poikaa (ja kaksi tyttöä) jotka kaikki olisin voinut laittaa autoni perään välittömästi. Istuin pentulaatikon reunalla pari tuntia ihastellen pentuja jotka välillä leikkivät ja välillä vetivät unta kaaliin nähden jännittäviä unia.

Reissun tein siis löytääkseni itselleni kaverin "isojen poikien"-harrastuksiin ja ajatuksissa on myös tietysti kaveri Äksylle. Pennuista kaikki olivat ulkonäöllisesti minua mielyttäviä (tiikereitä) ja yksi niistä matkaa kahden viikon päästä kotiin kanssani. Se, mikä nimenomainen pentu se on, selviää vasta lähempänä luovutusajankohtaa. Innolla odotan pentujen luonteitten vahvistumista seuraavien viikkojen aikana ja lopullinen valinta suoritetaan sitten luovutusta alustavalla viikolla, minä odotan innolla uutta perheenjäsentä!

pennut

Kuvassa sulhas-kandidaatit

Kiitos Noralle jo etukäteen ikiomasta ruttunaamasta!

Paluumatkalla poikkesin Keravalla Posliinitehtaankadulla jossa sain nauttia Vuokon ja Eikan valloittavasta seurasta, unohtamatta heidän ihastuttavan emäntänsä ja isäntänsä mahtavaa kahvipöytää jonka avulla jaksoin ajaa kotiin asti pysähtymättä. Kiitos!

Äksy vietti perjantai päivän Äidin ja Isän kanssa mökillä nauttien myyrästyksestä syksyisessä metsässä. Kotiin saavuimme peräkanaa ja Äksy haisteli kenkiäni ja vaatteitani kiinnostuneena pitkän aikaa. Nyt on siis ensihajut tulokkaasta saatu ja toivotaan että kaikki sujuu hyvin myös näiden ystävysten osalta.