Nyt olen reilun vuorokauden seurannut hieronnan vaikutuksia. Hieronnan jälkeisenä iltana koira liikkui kuin unelma. Sen takajalat ottivat piiitkää askelta ja venyivät taakse kuin milläkin ravihevosella  Sittemmin liike vähän tasaantui, eilen oli kuitenkin edelleen huomattavissa selkeää parannusta liikkumisessa aikaisempaan verrattuna.

Myös voimakas piehtarointi on tullut kuvaan. Aikaisemmin Äksy piehtaroi tuskin koskaan, yleensä vain jos maassa oli jokin ihana (lue kaamea) haju, kuten kalanrääppeet tai hiiren/linnun raato. Nyt se kuitenkin nautiskelee piehtaroinnista niin sisällä kuin ulkonakin. Hierontaan mennessä Äksyllä oli myös aikas voimakkaat valeraskauden oireet ja suuuuret tissit, eilen kuitenkin tajusin että tissit ovat kutistuneet normaaleiksi. Eli myös hormonit ovat asettuneet tasapainoon. Minna (hieroja) sanoi että hieronta usein vilkastuttaa tai tasapainottaa hormoneja ja varoitti että valeraskaus voi joko pahentua tai helpottua hieronnan vuoksi. 

Äksyn vatsa on toiminut hieman normaalia vilkkaammin ja ruoka maistuu nyt paremmin, se kun on meillä aina ollut ongelma tuo nirsous.

Tässä siis tähän mennessä tekemäni huomiot, jotka toistaiseksi pelkästään positiivisia