Iiiiik!

Mulla on maailman ihanin pentu! Se on maailman suloisimman näköinen ja sillä on maailman suurimmat tassut  

Viikonloppu meni siis messarissa. Lauantaina Voittajassa Äksy NUO ERI, NUK2 ja sunnuntaina PMV:ssa NUO EH, NUK3. Tyytyväinen olen. Äksy oli sunnuntaina jo aika väsynyt ja arvostelussakin luki, että not so happy at the ring today

Rankan viikonlopun kruunasi kuitenkin ihana pieni Bokseri-pentu jonka kasvattaja toi minulle Messukeskukselle niin, että säästyimme ylimääräiseltä lenkiltä Sipooseen. Matka sujui hyvin. Kerran pysähdyimme pissalla ja poika oli todella reipas. Syömisen ajan se oli takkini sisällä ja katseli kiinnotuneena Linnatuulen asiakkaita Pentu heräsi noin 10km ennen kotia ja katseli ikkunasta ulos kuin ymmärtäen, että nyt kannattaa olla tarkkana.

Auton purku sujui näppärästi Kaisan ja Tarjan suosiollisella avustuksella ja niin me sitten aloitimme uuteen kotiin tutustumisen.

Äksy tuli katsomaan pentua (huoltoasemalla ne jo pikaisesti moikkasivat), haistoi, katsoi minua ja meni sängylle sen näköisenä että: "Et voi olla tosissas!!!!". Pentu söi reippaasti, tutki asuntoa rohkeasti ja teki kakat ja pisut takapihalle. Sitten leikimme hetken, Äksy katseli touhua sohvalta. Se ei oikeastaan osoittanut suurempaa kiinnostusta koko pentua kohtaan.

Mutta kuten arvelinkin tämä johtui matka väsymyksestä Yö sujui hyvin, pentu nukkui pedissään sänkyni vieressä ja pidin kättäni välillä sen seurana. Kaksi kertaa kävimme pissalla ulkona (kun pentu heräsi). Aamulla kävimme kävelyllä, Pentu tosin ei tarjennut paljon olla maassa, pakkasta on aika lailla ja se rupesi nopeahkosti ravistelemaan tassujaan. Siispä marssimme pienen lenkin pentu välillä sylissäni, välillä perässäni taapertaen.

Nyt ruoka turpoaa keittiön pöydällä ja Äksy ja pentu leikkivät kuin viimeistä päivää. Kyllä niistä taitaa ihan hyvät kaverit tulla