Välissä siis yksi lepopäivä.

Ekassa sessiossa otin uudessa ympäristössä viimekertaisen harjoituksen vaikeammilla lähestymisiltä. Äksy haki välin nyt myös lähettäessäni sen väärältä puolelta keppejä!! Lisäksi ryhdyin itse liikkumaan koiran suorittaessa tehtävää. Tämä aiheutti ensin pientä epäröintiä mutta rohkaisemalla siitäkin päästiin nopeasti eteenpäin.

Sitten tauko, Äksy autoon ja Ruutin kanssa tokoa.

Sitten Äksy autosta, ja kaksi keppiparia kehiin. Parien väli n. 3metriä. Alkuun palkkasin ekan keppiparin jälkeen ja tein uuden "lähetyksen" toiselle parille. Kun tämä sujui ilman apuja poistin palkan keppiparien välistä ja vaadin jatkamaan toiselle parille ilman apuja ja palkkaa. Sujui hienosti. Sitten keppejä hieman lähemmäs toisiaan (väli about 1,5m). Lähetys helpoista kulmista, kaikki suht ok. Välillä Äksy jäi odottamaan palkkaa ekan keppiparin jälkeen, välillä meni suoraan toiselle parille. Ensimmäistä kertaa siis epäröi hetkittäin. Kehuin vaan suuresti kun onnistui ja lähetin aina uudestaan iloisesti tehtävälle epäonnistumisista huolimatta.

Kokonaisuudessaan olen edelleen sitä mieltä että tästä saattaa tulla vielä hyvä. Vielä kun saataisiin jostain se sponsori joka antaisi 200e että saataisiin omat kepit, niin ei oltaisi kiinni Leenan kepeissä tämän edistymisen kanssa. Mutta hiljaa hyvä tulee, eikä tule ainakaan ahnehdittua liikaa liian nopeasti.