Kesään kuuluu treenaus ja sitä me on tehty. Treenattu on kaikkia lajeja, eniten ehkä hakua ja agilityä, tottista unohtamatta.

Äksy keskittyy nykyään lähinnä agilityyn, tokossa se on nyt jämähtänyt Avoimeen ja katsotaan josko syksyllä saataisiin se 1-tulos. Kesä menee agilityn merkeissä ja viikonloppuna olimme edustamassa seuraamme WeCaa agilityn SM-kisojen joukkuekisassa. Olimme Äksyn kanssa avausosuudella ja olen erittäin tyytyväinen suoritukseen video. Ohjaukseni on kehittynyt huimasti, kiitos Jänesniemen Elinan loistavien valmennusten, ja nyt oli vaan arvokisojen tuomat paineet niskassa ja ryntäsin kepeiltä vitosen. En siis malttanut antaa Äksyn hakea sisäänmenoa rauhassa, vaan olin jo melkein puolessavälissä keppejä kun se saapui sisääntulolle. A:lle viennissä oma liikee irtosi liikaa ja kun on nyt paljon harjoiteltu kontaktien alla oleviin putkiin menoa, niin Äksykin tulkkasi ymmärrettävästi ohjaukseni väärin. Joukkueemme sijoittui lopulta johonkin puolenvälin paikkeille. Tärkeintä oli että porukka oli mukava ja kaikilla oli hauskaa. Jokainen meidän joukkueen jäsen sai tuloksen ja hyvillä mielin saamme jatkaa treenaamista.

Pomeli on keskittynyt tottiksen ohella hakuiluun ja herralle on jo esitelty kiintorulla. Toivottavasti pääsemme pian etenemään vaikeampaan etsintään ja umpipiiloihin. Nopeaoppinen Pomo on, että eiköhän tämä tästä. Agilityssä on takana nyt kolmet kisat joista saldona pari hylkyä ja kolme vitosen rataa. Juhannuksena suuntaamme Tuorlaan taas yrittämään. Alla vielä treenikuvia viimeviikolta.

Pomo keinulla

ja Pomeli kepeillä

 

Äksy lentää

ja tulee piruna putkesta

 

Tällaisia kesäkuulumisia meillä